zondag 9 mei 2010

Verwennerij

Wat is het toch een heerlijke dag, Moederdag! Het is natuurlijk leuk om kadootjes te krijgen en dat er een speciale dag bestaan voor moeders, maar het leukste van alles is de speciale aandacht van je kinderen. Al weken van te voren wordt er op school over gepraat, want de juffen gaan met de kinderen aan de slag voor iets moois voor mama. Maar het moet wel geheim blijven....dus.....spannend... Via mijn man hoor ik dan hoe trots ze al wel niet zijn op hun creatie en hoe ze zich er al op verheugen wat ik er van zal vinden...heerlijk! Nou, en trots ben ik hoor, moet je eens even kijken:
Wat een verwennerij! Een zelfgemaakt bloemstukje van m'n oudste dochter, en een kleurige, zelfgekleide ketting van m'n middelste zoon met daarbij een mooie tekening. De jongste kwam aan met een haakboekje en een mooi boek over appliqueren.
Allemaal even mooi en nog belangrijker, allemaal speciaal gemaakt en uitgezocht voor mama. Ik ben dus goed verwent door mijn lieve man en kindertjes. Bedankt, lieve schatten, ik houd ook heel veel van jullie!!!
(mijn jongste zoontje van bijna 3 vroeg zich bij het horen van de termen 'moederdag' en 'vaderdag' alleen wel af: "En wanneer is het dan 'Sammiedag'!!!" Tja, hoe leg je dat uit...gelukkig is hij bijna jarig...!!)
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

  1. Leuke kadootjes heb je gehad, ik heb laatst ook het boek over aplicaties gekocht, staan echt leuke dingen in, geniet er maar van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Veel plezier met je nieuwe boeken. We komen het wel weer eens bij je afkijken..
    Tijd voor een nieuw avondje!

    BeantwoordenVerwijderen