maandag 17 mei 2010

Kadootjes

Afgelopen weekend vierde m'n zusje met haar man feest voor hun verjaardagen. Ze wilden graag een klusbon zodat ze de badkamer eindelijk eens af kunnen maken. Dus ja, wat geef je dan? Een klusbon natuurlijk! Maar ikke zou zou ikke niet zijn als daar geen leuke verpakking of grapje bij zit. Deze vlinders, gemaakt van washandjes kwam ik tegen in een blad en vond ik wel erg toepasselijk om erbij te doen. Deze 2 kleuren hebben zij ook in hun badkamer en onder de twee vlindertjes bengelt de bon.


Aankomende maandag hoopt ons jongste ventje alweer 3 jaar te worden. En ook daar moet natuurlijk wat leuks voor gemaakt worden. Aangezien de papieren feesthoeden, die ik eerst maakte, er al na een uur niet zo feestelijk meer uitzagen en vervolgens ergens op een kast belandde, heb ik vorig jaar en nu dus ook dit jaar weer een verjaardags-shirt gemaakt. Thomas de trein is nog steeds favoriet, dus: "die moet op mij shirt", zo wist meneer van bijna 3 te vertellen. Nou daar staat hij dan in volle verjaardagsglorie te wachten op de jarige."Enne mama, als ik jarig ben, dan gaat de bel -dingdong- en dan komt ome Jaap en die gaat dan treintaart eten van mij" Dus of ik ook even een treintaart wil verzorgen...Tuurlijk, schat, omdat ik zoveel van je houd...!
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee die washand-vlinders, echt origineel word je kadootje dan.
  Het t-shirtje ziet er ook al zo leuk uit, heb je dat er zelf opgetekend met textiel stiften?
  Knap gedaan hoor!

  Bedankt dat je mijn give away op je blog geplaatst hebt, bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi hoi,

  grappig hé die vlinders. ik ben ze aan het maken voor evelien haar afscheid op het kinderdagverblijf. zo van ze "fladdertje naar school" hihihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk die vlinders en in dit geval ook erg toepasselijk! Bijna feest dus voor je mannetje.. Thomas is hier ook favoriet en cars en ja al die dingen eigenlijk wel;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke vlinders, om blij van te worden! Ben benieuwd naar je Thomas, wel showen hè!

  BeantwoordenVerwijderen