woensdag 26 mei 2010

na-aapsels

Ik geef het gewoon eerlijk toe: ik ben best een beetje een na-aper. Misschien doet iedereen dat wel of misschien ben ik de enige. Heerlijk vind ik het om op internet op zoek te gaan naar leuke ideeën, daar een mix van te maken (of niet) en dan lekker gaan zitten om te knutselen (of heet dat gewoon inspireren?). Soms lukt het goed maar soms mislukt het heel erg. Het 'zogenaamde misbaksel' wat dan ontstaat ziet er vaak toch best leuk uit, alleen anders dan ik in mijn hoofd had. Uiteindelijk ziet m'n knutsel er dus toch wat anders uit dan dat van een ander. Zo kwam ik er onlangs achter dat ik 'verkeerd' haak...maar ik vind mijn haakwerkje er wel heel leuk uitzien met dat soort van patroontje. Is het dan verkeerd of heet dat nou 'creatief '??? In ieder geval heb ik vanmiddag weer lekker zitten freubelen en dit kwam eruit:

Een stoelhoesje voor een poppenkinderstoeltje van het dochtertje van m'n vriendin , een tasje van tafelzeil (eigen idee) met een sleutelhanger waarvan het idee bij deze dames vandaan komt en een brillenzakje wat bedacht is door deze creatieve dame. Bedankt voor jullie inspiratie, dames!
Dit taartpuntje heb ik vorige week uitgeprobeerd. Bij Ilona op de site staan heerlijke taarten en allemaal zonder calorieën!!! Mijn puntje bevat ook geen suiker maar ik moet nog veel oefenen om het zo mooi te krijgen als bij het schitterende origineel! Ook jij, Ilona, bent een bron van inspiratie voor mij en mijn knutselvriendinnen, dank je wel!
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen heb je gemaakt !!! Ik kan het geen na-apen noemen wat je doet hoor, we inspireren elkaar, klinkt een stuk vriendelijker toch?
  Lydia, ik weet het niet zeker maar de kans bestaat dat ik op de enveloppe voor jou te weinig zegels geplakt heb. En op een enveloppe voor iemand anders juist teveel zegels. Mocht dat het geval zijn en de post doet moeilijk wil je mij dit dan aub zeggen. Ik bedoel je hebt wat leuks gewonnen en het is niet de bedoeling dat jij daar dan de zegels voor moet betalen.
  Hopelijk vergis ik mij en is er niks aan de hand. Ik hoor het graag van je, groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb even op je blog gekeken, gezellig hoor! En elkaar inspireren is toch juist erg leuk, niets geen na-apen hoor!
  ik kom gauw eens weer koekeloeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, nu moet ik het stoeltje nog verven natuurlijk.. Maar ja, mijn verfuitspattingen nemen nog al een tijd in beslag..

  hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Enig !!!
  Ik herken de stofjes, alleen het plastic heb ik nog niet ;-)

  Nee geen na-apen hoor, wij laten ons inspireren en geven er onze eigen draai aan.

  Wat een hoop gemaakt weer in een korte tijd !!

  psssst, ik heb deze niet zelf ontworpen hoor, het patroon is van MieKs.

  marian'ne m

  BeantwoordenVerwijderen