dinsdag 18 mei 2010

'tIs feest tralala!


Ons grote, kleine mannetje wordt vandaag alweer 3. Het lijkt nog maar een klein poosje geleden dat hij werd geboren op de operatietafel in het (nog oude) Vlietland ziekenhuis. Met de keizersnee, want de hem voorgegane broer en zus kwamen niet tevoorschijn zoals het hoorde. Na allerlei pogingen tot bevallen zijn ook zij allebei met de keizersnee geboren. Bij Sam hebben we er toen voor gekozen om het maar meteen zo te doen. Wel zo prettig, met name voor moeder en ook wel voor kind. Heerlijke kraamtijd gehad, genoten van 'baby-Sam', gelachen om 'dreumes-Sam', verbaasd over '2-is-nee-Sam' en nu in afwachting van wat kleuter-in-spe-Sam'

ons gaat brengen.


Wat gaat de tijd ontzettend snel.

Dat vinden wij...maar de jarige dacht daar heel anders over afgelopen 2 weken! Het kon hem niet snel genoeg gaan allemaal. tergend langszaam werd zijn knipkalender elke dag een hokje korter. De fantasieën over de taart, kadootjes en verscheidenheid aan visite namen steeds vreemdere vormen aan, maar uit alles bleek dat hij erg veel zin heeft in zijn feest. Vandaag is het dus eindelijk zover...dat het maar lang mag duren en dat alle fantasieën voor zover kan uit mogen komen. Van harte gefeliciteerd, lieve schat en we hopen dat we nog heel lang van je mogen genieten!!! Fijne verjaardag vandaag.

Posted by Picasa

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd! Ik neem aan dat hij vandaag jarig is en niet afgelopenj dinsdag....bericht stond vandaag in m'n leeslijst in ieder geval. Veel plezier vandaag!!

    BeantwoordenVerwijderen