maandag 7 november 2011

Workshop By Kris

Vandaag was het dan zover...Tineke en ik reisde af naar Ermelo om de gewonnen workshop te beleven. Thuis had ik een klein kadootje gemaakt voor Kris, als bedankje. Een tassenhanger met lintjes en taartpuntjes van fimoklei.
Het was ontzettend gezellig in het heerlijk huis van Kris. Na ontvangst met een bakkie en een stroopwafel, gingen we van start. Kleuren kiezen, materiaal uitzoeken en in de meeste gevallen gewoon doen wat in je opkomt...haha
Ik ben helemaal tevreden met het resultaat. De kleuren zijn in het echt mooier dan op deze foto, hoor. Hieronder nog wat detail van de birds.
En dan nog een close upje van de tekst. Voor mij betekend het zoiets als: doe gewoon je ding al zie je niet overal het nut van in. En dat is zo waar als...
...ja, als wat eigenlijk?!
In ieder geval, heel erg bedankt Kris, we hebben van jou en je workshop, je spullen, je huis, je tomatensoep, je gulheid en gezelligheid genoten!!!

3 opmerkingen:

 1. Wat een eind weg voor een workshop....maar het resultaat van die dag is lekker vrolijk geworden. Je sleutelhanger is trouwens ook erg leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, die sleutelhanger met die taartjes, echt leuk bedacht!
  En je blauwe schilderij met mooie tekst ook mooi geworden! Waar ga je hem ophangen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waw-fijn dat jullie genoten hebben-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen