zaterdag 5 november 2011

Heerlijk zo'n weekend!

Het begon al goed: vrijdag uitgebreid wezen shoppen voor mezelf. Wat shirtjes, een heerlijke lange trui, laarzen en een winterjas (tja, het is niet echt m'n favoriete bezigheid, kleding kopen, dus al heel lang niet geshopt). Deze sjaal haakte ik voor bij m'n jas, want die is namelijk helemaal zwart. Dus dan kan die wel wat kleur gebruiken.
Vrijdagavond zijn we met z'n allen naar het circus geweest. Oudste zit sinds kort op de circusschool, dan is het natuurlijk wel erg leuk om naar een echt circus te gaan. We hebben ervan genoten.
Soms was het grappig, soms was het knap, soms was het spannend, maar het was voornamelijk LEUK!!!
Zaterdagmiddag was er in de kerk een high tea. Opnieuw genieten, maar nu op een andere manier. Wat hebben we gesmuld van al het lekkers. Deze taart hadden wij meegenomen. Gemaakt naar het recept in de Aller hande.
Natuurlijk hebben we ook gezellig gekletst, want je komt niet naar een high tea om alleen te eten, alhoewel sommigen van ons daar heel anders over dachten...haha
Het weekend is nog niet afgelopen, maar voor ons al geslaagd. En ik heb in het vooruitzicht nog meer leuks. Maandag reis ik af naar Ermelo samen met Tineke (van Meidenknutsels) naar Kris om mee te doen aan haar workshop 'creatief verven' . Die had ik een tijdje geleden gewonnen met een give away bij haar. We hebben er allebei erg veel zin in. Ik hoop dat jullie ook allemaal zo'n heerlijk weekend hebben. Geniet ervan!

4 opmerkingen:

 1. That's a beautiful blanket up there :))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je sjaal is prachtig, de taart heerlijk en naar het circus natuurlijk helemaal leuk!
  Geniet nog van de avond,
  Roos x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en de olifanten ook nog gezien?
  tot morgen, heb er zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je sjaal ziet er heerlijk gezellig uit dat zal lekker fleurig staan bij je zwarte jas!!
  Je taart ziet er erg lekker uit.
  En wat ziet dat er spannend en gezellig uit het circus is altijd een leuk uitje.

  Gr Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen