dinsdag 14 augustus 2012

Terug van weggeweest

Afgelopen 2 weken zijn we heerlijk weg geweest. Gewoon in Nederland, maar het was genieten. En het wordt bijna een soort traditie dat er wat gemaakt wordt van speksteen. Zo leuk om te doen. Ik maakte een roze (steen uit China) beeldje van een vrouw/moeder met een hart. Ben er erg tevreden over. Van een reststukje maakte ik ook nog een hanger voor aan een ketting.
 Ook volgde ik een workshop schilderen. Hele leuke techniek om die lucht zo te krijgen en dat gras. De grote bloemen is weer een ander soort techniek, echt leuk om eens te doen. Het schilderij heeft zelfs een beetje diepte.
 Even inzoomen...
 En de welbekende bloemenbroche van Mme Zsazsa. Ik heb hem in nog een aantal varianten gemaakt, maar die zijn alweer naar het jasje van anderen verhuisd (zonder foto).
Nog een klein weekje om ons voor te bereiden op het nieuwe schooljaar en dan gaan alle kids weer vol frisse moed aan de slag. Zelf denken ze daar nog helemaal niet aan, alhoewel de jongste de dagen wel aftelt en zijn juffen wel heel erg mist. Zelf vind ik het ook wel weer lekker, het gewone ritme, alleen dat vroege opstaan gaat nog moeilijk worden...zzzzucht..kreun...gaap...!!

1 opmerking:

  1. Oh-je bent mooi creatief bezig geweest-heerlijk. Zo'n cursus zou ik ook nog graag es willen volgen-en inderdaad-knap die diepte. Succes met het opstarten van het gewone ritme-ik heb er géén zin in-xxx-Sil

    BeantwoordenVerwijderen