woensdag 1 september 2010

Van een aap en Pluk en heeeel veel lapjes...

Zoontjelief heeft al tijden een knuffel, zijn eigen aapie. En nu het wat kouder wordt buiten en hij zijn jas weer aantrekt naar buiten kwam ineens de vraag: En aapie dan, aapie moet toch ook kleren aan naar buiten? Tja wat doe je dan als moeder die toevallig van kleding naaien houdt...
Jiust, je stapt achter de naaimachine en je naait een frisse winteroutfit voor de knuffel van je zoon. Staat het hem niet geweldig?! En dan dit...
...stapels lapjes, 400 in totaal. Voor een patchworkdekbedhoes, erg leuk maar nog lang niet klaar. Dat gaat nog heel wat avondjes vullen.

En dan Pluk nog (ja, die stond ook in de titel van de blog..) Pluk van de Petteflat. Vanmiddag gaan we bij hem op bezoek met z'n allen. Hij heeft tijdelijk een huisje gevonden in Madurodam. Maar we doen dat niet zomaar: vandaag ben ik namelijk precies 10 jaar getrouwd met mijn geweldige en lieve man. Dat is wel een feestje waard. We zitten vandaag dus weer even met ons hoofd in de wolken...niet te lang natuurlijk want er lopen nu wel 3 (b)engeltjes rond...Hopelijk mogen we nog minstens 10 jaar met en van elkaar genieten. Dank aan God!
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

  1. van harte gefeliciteerd, (heb ik dat vanmorgen nou niet gedaan? stom zeg!) en hele fijne dag met elkaar en natuurlijk wensen we jullie nog een heleboel gelukkige jaren toe!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte met jullie tien jaar huwelijk, hopelijk heb je een leuke dag gehad, Wat een werk een dekbedhoes van zoveel lapjes, ben benieuwd naar het eindresultaat.

    BeantwoordenVerwijderen