vrijdag 6 januari 2012

Spetterend!

Allereerst wil ik jullie allemaal een spetterend 2012 wensen! Dat er maar veel creativiteit en energie naar boven mag borrelen.
Spetterend begon het nieuwe jaar zeker, in de ruimste zin van het woord:
vuurwerk wat mooi spettert
maar ook buiten spettert het flink (dat is dan weer wat minder vind ik zelf). De middelste is in de vakantie flink aan het zwemmen geweest op een spoedcursus zwemles, dus ook daar is wat afgespettert. En in de nieuwe keuken komen ook spetters voor (nog niet te veel, want de tegeltjes moeten er nog in). Als alles klaar is laat ik pas foto's zien, hoor, dat is wel zo leuk.
Als laatste laat ik dit hartje zien van hout. De hangers waren te koop bij het k.ruitvat en waren eigenlijk bedoelt voor in de kerstboom, maar ik heb er een aantal gekocht en bestempeld. Leuk om op te hangen of kado te geven. Groetjes en tot volgende keer (hopelijk met foto's van de keuken...).

1 opmerking:

  1. Beste Lydia-voor jou en je gezin ook de allerbeste wensen voor 2012. Maak er wat moois van. En dat we elkaar maar mogen inspireren. Wat een gave bestempelde hart-hanger trouwens. Gaaf idee. Mooie dinsdag wens ik je nog toe met hart&ziel.

    BeantwoordenVerwijderen