dinsdag 9 november 2010

Gulle gever

Vanmorgen kwamen we na het boodschappen doen de straat inrijden en stopten voor ons huis. We liepen naar de voordeur en daar hing een plastic tasje aan de deurknop. De jongste bengel pakte het tasje en riep heel hard door de straat: OOOHHHHH!!! En met recht. Het hele tasje zat vol met zilverkleurige zakjes van de grootgrutter die nu een bedrijfschef in het plafond heeft hangen.

Snel naar binnen toe, he mam, snel alle kadootjes uitpakken, he mam, dan kunnen we er leuk mee spelen, he mam... Het voelt bijna als sinterklaasavond. Bedankt gulle gever!!

Inmiddels is het kadootje dat ik maakte voor mijn give away ook aangekomen bij Charlotte. Ze is er erg blij mee. Hieronder een foto van de kadootjes.


Hoe zat dat ook alweer met dat spreekwoord over geven en ontvangen...? Maakt eigenlijk ook niet uit: Het is leuk om iets te krijgen en om ook leuk iets weg te geven.
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

  1. wat een bofkonten!

    by the way: de duif is terecht. YES!
    en ik ga vanmiddag al naar schipl, is niet in het dorp zelf schijnt. ik voel me ook een bofkont hoor..

    leuk dat hart!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk en hij is er zo druk mee, prachtig.

    Mooi wat je geknutseld heb,
    liefs Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke knutsels.
    Alles past mooi bij elkaar.
    Lief vn de gulle gever.Heerlijk dat hij er
    zo mee kan spelen.
    Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt helemaal gelijk het is leuk om te geven en om te krijgen! Vandaar ook mijn give-away! Bedankt voor je linkje en leuk dat je mee doet.
    Groetjes Michaja

    BeantwoordenVerwijderen